SURSE Urmează DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre cum a cumpărat Dragnea procurori și judecători la bucată! Din SUA a primit vești PROASTE!

Surse bine informate spun că în următoarele două săptămâni vor ieși la iveală dezvăluiri cutremurătoare despre mecanismul prin care Dragnea a cumpărat la bucată „bunăvoința” unor procurori și judecători implicați în dosarele sale! Aceste surse vorbesc inclusiv despre recentul Dosar Belina. A cărui instrumentare a început în 2017. Însă la DNA au fost și mai sunt deschise și alte dosare care îl vizează pe Dragnea.

Pentru „scandalul” de la Inspecția Judiciară a folosit-o pe Oana Schmidt Haineală. Adriana Romanescu-Pampu a fost procuror la Brașov, de unde a și venit la Inspecția Judiciară. Brașov este locul numit printre procurori fief-ul Oanei Schmidt Haineală, de acolo a candidat pentru CSM.

Adriana Romanescu - Pampu, la fel ca șeful Inspecției judiciare Lucian Netejoru și adjunctul său, procurorul Gheorghe Stan, zis Giani, sunt cunoscuți în sistemul judiciar drept oamenii dnei Haineală. De altfel, Netejoru a devenit inspector judiciar în mandatul de președinte CSM al dnei Haineală și după numai un an devenea inspector șef. Nu-i așa că nu cunoșteați aceste amănunte?

Dar să revenim. Așa cum noi am anunțat încă de vineri, Dragnea a luat în calcul inclusiv neprezentarea la DNA. Dar și declanșarea unei operațiuni de amploare anti-DNA și chiar anti-Iohannis. Lucruri care s-au adeverit duminică seara. Când a anunțat oficial declanșarea operațiunilor.

O singură veste informație pentru România: din SUA, lui Dragnea, i-au venit vești foarte proaste. Și vor mai veni și altele. Cât de curând. Se pare că acolo s-a aprins un bec mare și roșu.

Duminică seara s-a mai văzut un lucru, în premieră: Dragnea și Tăriceanu și-au dat jos măștile, în sfârșit!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

2 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

5 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde