SURSE/Procurorul Cristian Popescu, cel care a descins abia la 6 dimineața în casa lui Dincă, va fi pus sub învinuire de Secția Specială PSD. Alături de el, vor fi făcuți suspecți și trei polițiști

SURSE/Procurorul Cristian Popescu, cel care a descins abia la 6 dimineața în casa lui Dincă, va fi pus sub învinuire de Secția Specială PSD. Alături de el, vor fi făcuți suspecți și trei polițiști

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) va începe săptămâna viitoare urmărirea penală pe numele procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi ale altor trei polițiști, în cazul din Caracal, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro . Cei patru vor fi citați ca suspecți în dosarul privind intervenția de salvare a Alexandrei Măceșanu. Procurorul Popescu este cel care a coordonat descinderea de la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, în noaptea de 25 spre 26 iulie.

 În dosar au avut loc audieri pe bandă rulantă, în ultimele săptămâni, printre cei care au ajuns la audieri fiind și fostul șef al Poliției Olt, Nicolae Alexe, cel care a apelat la ajutorul interlopilor locali. „Procurorii din cadrul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție au dispus, la data de 28 iulie 2019, începerea urmaririi penale in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, în cauza privind împrejurările în care organele de urmarire penală au acționat/nu au acționat în contextul cercetărilor care s-au desfășurat în dosarul uciderii adolescentelor din Olt”, se arăta într-un comunicat al SIIJ remis la sfârșitul lunii iulie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”