„Survivor România“. Comentarii după criza de isterie a Andreei Moromete: „Am fost șocată de reacția ta“

„Survivor România“. Comentarii după criza de isterie a Andreei Moromete: „Am fost șocată de reacția ta“

Au mai rămas doar șapte concurenți în reality-show-ul de la Pro TV, iar din acest moment orice greșeală poată fi egală cu eliminarea și ratarea finalei.

Azi are loc un nou joc de Recompensă la Survivor România FOTO Pro TV

Cu fiecare săptămână, cei rămași în joc trebuie să se adapteze și să gândească noi strategii care să le ofere lor șansa de a face încă un pas spre finală.

După ce miercurea trecută, Robert Moscalu a părăsit competiția în urma voturilor celor de acasă, în trib încă există numeroase discuții pe acest subiect. „Nu a fost corect ce s-a întâmplat. Era cel mai real din competiția asta“, va spune Andreea Moromete , care continuă să plângă pierderea celui pe care-l numea frate . De cealaltă parte, Ștefania, cea care a scăpat de plecarea spre casă, admite că i se par stranii reacțiile lui Moromete: „Am fost șocată de reacția ta“.

Cele mai multe discuții din tabără au în centru planurile concurenților și modul în care aceștia au ales să lupte pe finalul de sezon. Carmen Grebenișan va fi extrem de sinceră cu viziunea ei asupra a ceea ce se întâmplă. „Strategiile, atât timp cât nu sunt reale, pică“, spune ea.

Un nou început de săptămână înseamnă și un joc, de această dată unul de Recompensă, iar miza va fi una extrem de importantă și surprinzătoare pentru cei 7 membri din tribul Taino. „Individualele sunt în sistem pur și dur“, le reamintește Daniel Pavel concurenților, iar din acest moment orice greșeală poată fi egală cu mersul acasă și ratarea finalei.

Ce se va întâmpla la jocul de Recompensă, telespectatorii pot afla în ediția „Survivor România“ difuzată azi, de la 20.30, la Pro TV. Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...