„Survivor România“, noi conflicte în trib: „Mi-e silă de oameni. Nu suport falsitatea“

„Survivor România“, noi conflicte în trib: „Mi-e silă de oameni. Nu suport falsitatea“

O nouă ediție a reality-show-ului de la Pro TV aduce, în această seară, noi neînțelegeri în tribul Taino.

Andreea Moromete, unul dintre cei mai vocali concurenți de la Survivor România FOTO Pro TV

Începe o nouă săptămână în cel mai dur reality show din întreaga lume. O nouă bornă pentru concurenții care reușesc să depășească, pas cu pas, provocările aduse de competiție. După ce abia au reușit să se acomodeze puțin cu noua echipă, cu dormitul la comun și cu probele pe cont propriu, membrii Taino au văzut deja cum unul dintre ei a trebuit să plece acasă. Astăzi, de la 20.30, concurenții revin pe traseu și trebuie să lupte cu toate forțele pentru a câștiga recompensele puse la bătaie.

După ce miercuri, Remus Boroiu a părăsit competiția , în doar câteva ore vom vedea și primele reacții ale celor rămași în trib. Dintre foștii Faimoși, Kamara va fi primul care admite că regretă această decizie a celor de acasă: „Plecarea lui Remus mă doare foarte tare“. Și un fost Războinic se va arăta afectat, acesta fiind chiar Alin Chirilă , cel care devenise un adevărat aliat al celui eliminat: „Consider că era demn să ajungă mai departe. A ieșit prea repede“. Ce spun și ceilalți, vedem diseară.

Ce recompensă aduce „Survivor România“

Tot atunci, vom descoperi și ce conflicte noi apar în trib și ce le va cauza. Una dintre discuții o va face pe Andreea Moromete să-și piardă total răbdarea și să aibă o reacție extrem de dură: „Mi-e silă de oameni. Nu suport falsitatea“.

În ciuda tuturor aceste discuții iscate pe insulă, pe teren, jucătorii vor uita de tot, mai ales când vor afla miza serii la Jocul de Recompensă. Înainte de această probă, ei vor fi nevoiți să lupte încă o dată pentru rolul de căpitan. Rămâne de văzut cine va reuși să se impună și ce strategii se vor adopta în alcătuirea echipelor.

Săptămâna nu va începe cu un singur joc, ci va continua cu un Quiz Game cu o miză extrem de gustoasă! Dar pentru a ajunge la victorie, va fi nevoie să-și demonstreze cunoștințele din diferite domenii. Oare cine este mai pregătit sau va avea mai mult noroc?

Toate acestea de la ora 20.30, la Pro TV, într-o nouă ediție a show-ului „Survivor România“. Emisiunea poate fi urmărită cu o zi în avans pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria