Svitolina, pictorial sexy pentru o revistă din ţara natală

Svitolina, pictorial sexy pentru o revistă din ţara natală

Elina Svitolina (locul 6 WTA), una dintre cele mai mari rivale ale Simonei Halep, a acceptat să apară într-un pictorial sexy. Ucraineanca a renunţat la inhibiţii, în ultimul număr al revistei din ţara natală, XXL.

Cu peste 7 milioane de dolari câştigaţi din tenis, sportiva de 23 de ani a ţinut să demonstreze faptul că este şi una dintre cele mai atrăgătoare sportive din lume. Ea a răspuns "prezent" pentru un pictorial în revista XXL, în care apare în ţinute sumare.

Decizia sa a fost în general salutată de fani, dar şi de cei din lumea tenisului, însă au existat şi voci care au criticat-o pentru decizia luată. Pozele au devenit controversate, însă Elina s-a apărat, explicând faptul că nu are niciun motiv să regrete decizia luată. Fotografia e o formă de artă, iar ucraineanca e convinsă că nu a depăşit vreo graniţă a bunului simţ. 

 Svitolina se înscrie pe o listă celebră de jucătoare importante de tenis care au pozat în ipostaze sexy, alături de Cibulkova sau Wozniacki.

Vezi mai jos o galerie foto cu Svitolina

De notat că rivalitatea dintre Svitolina şi Halep a devenit extrem de puternică în 2017. Bilanţul duelurilor directe dintre Simona Halep şi Elina Svitolina este favorabil sportivei din Ucraina, scor 3-2. Patru întâlniri au avut loc în acest an. În prima, finala de la Roma, ucraineanca s-a impus în trei seturi (4-6, 7-5, 6-1). Reprezentanta noastră şi-a luat revanşa în sferturi la Roland Garros, unde a câştigat cu 3-6, 7-6, 6-0, pentru ca în semifinale la Toronto, a patra jucătoare a lumii să iasă din nou învingătoare, cu un dublu 6-1. În ultima dispută, la Turneul Campioanelor, Simonei i-a fost interzisă semifinala, Elina învingând-o cu 6-3, 6-4 în ultimul meci din grupă.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”