Tătărușanu, din poarta lui AC Milan, direct în tribună! Nedreptate pentru român. Adio Champions League

Tătărușanu, din poarta lui AC Milan, direct în tribună! Nedreptate pentru român. Adio Champions League

Ciprian Tătărușanu a apărat în turul optimilor Champions League, 1-0 cu Tottenham, dar nu va fi nici pe bancă la meciul retur de la Londra, de miercuri, ora 22:00 (Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2).

Ciprian Tătărușanu și-a încheiat misiunea la AC Milan. Foto EPA EFE

Locul portarului român pe lista UEFA a fost luat de Mike Maignan, titularul de drept, revenit după o lungă accidentare. Însă Tătărușanu nu va fi nici măcar rezerva acestuia, el urmând să nu facă parte din lotul milanezilor la returul cu Tottenham din Liga Campionilor. Portarul de rezervă va fi Antonio Mirante, campioana procedând astfel din cauza regulamentului UEFA, care le cere echipelor să aibă pe listă jucători autohtoni, Mirante fiind italian.

Tătărușanu venea după o perioadă excelentă, având trei meciuri la rând fără gol primit și prestații foarte bune, cu care recâștigase încrederea suporterilor și a presei din Peninsulă. Însă fix acum și-a revenit titularul de drept, care a fost imediat instalat între buturi de antrenorul Stefano Pioli.

Ultima partidă la Milan, turul cu Tottenham

Maignan, care nu a fost pe listă la meciul tur, a beneficiat un articol din regulamentul UEFA, care permite echipelor să schimbe un portar și să îl adauge pe listă cu până la 24 de ore înainte de meci, scrie gsp.ro. Alături de Tătărușanu, jucătorii care nu au prins lista UEFA sunt: Ibrahimovic, Vranckx, Adli, Dest și Bakayoko.

Meciul din tur al lui AC Milanul cu Tottenham a fost ultima partidă bifată de Ciprian Tătărușanu în Champions League sau în campionat. Portalului îi expiră contractul în vară, iar presa italiană a scris că AC Milan nu îi va mai prelungi contractul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...