Țeapă pemtru tractoriștii ucraineni!/Poliția din Poltava a confiscat 11 tancuri și 2 blindate, deși fiscul spunea că nu trebuie declarate

Țeapă pemtru tractoriștii ucraineni!/Poliția din Poltava a confiscat 11 tancuri și 2 blindate, deși fiscul spunea că nu trebuie declarate

Capturile făcute de la forțele rusești de celebrii ”fermieri” ucraineni, documentate de numeroase clipuri postate pe rețelele de socializare și sursă de glume și meme-uri, se pare că nu sunt chiar legale în Ucraina, în ciuda unui mesaj al fiscului.

Blindat ajuns pe mâna fermierilor ucraineniFoto: Captura Twitter

Astfel, poliția ucraineană a confiscat 11 tancuri și alte arme de la civili în regiunea Poltava, potrivit Kyiv Independent.

”În 30 de zile de război total al Rusiei împotriva Ucrainei, poliția din regiunea Poltava a confiscat 30 de echipamente militare deținute ilegal, inclusiv 11 tancuri, 2 vehicule blindate, 8 mitraliere și 5 puști”, notează sursa citată.

Unii dintre ”fermieri” predau tehnica pe care pun mâna armatei ucrainene, în special dacă este în stare de funcționare, dar alții le iau pentru a le vinde ulterior la fier vechi sau pentru a le păstra, mai ales că fiscul ucrainean le-a transmis să nu-și facă griji cu eventualele taxe: „nu este nevoie să declarați tancurile rusești capturate și alte echipamente, deoarece costul acestora ... nu depășește 100 de salarii de medii”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...