Teleorman: Circa 150 de persoane protestează în municipiul Alexandria

Teleorman: Circa 150 de persoane protestează în municipiul Alexandria

Aproximativ 150 de persoane s-au întâlnit în centrul municipiului Alexandria în semn de protest față de adoptarea de către Guvern a ordonanței de modificare a Codurilor penale și a proiectului privind grațierea.

*LIVE UPDATE Protest București: Manifestanții, în număr de 40.000, încep să se strângă din nou în fața Guvernului (FOTO/VIDEO)

Protestatarii vor abrogarea ordonanței și, conform acestora, nu doresc demiterea guvernului, ci ''transparență decizională''.

"Nu am preferințe politice. Nu vreau un anumit partid. Vreau ca cine vine la conducere să facă lucruri bune pentru cetățeni. În PSD sunt și oameni capabili. Acum nu trebuie să generalizăm, asta a fost dovedit în ultima perioadă. Și-au dat și demisia. Nu cred că soluția este să schimbăm guvernul ci să fim oameni. Asta este soluția. Este cazul să se mai uite și la noi'', a declarat pentru AGERPRES unul dintre protestatari.

Din centrul municipiului Alexandria protestatarii au plecat în marș către periferia orașului, spre localitatea Roșiorii de Vede.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA