Teleorman: Circa 150 de persoane protestează în municipiul Alexandria

Teleorman: Circa 150 de persoane protestează în municipiul Alexandria

Aproximativ 150 de persoane s-au întâlnit în centrul municipiului Alexandria în semn de protest față de adoptarea de către Guvern a ordonanței de modificare a Codurilor penale și a proiectului privind grațierea.

*LIVE UPDATE Protest București: Manifestanții, în număr de 40.000, încep să se strângă din nou în fața Guvernului (FOTO/VIDEO)

Protestatarii vor abrogarea ordonanței și, conform acestora, nu doresc demiterea guvernului, ci ''transparență decizională''.

"Nu am preferințe politice. Nu vreau un anumit partid. Vreau ca cine vine la conducere să facă lucruri bune pentru cetățeni. În PSD sunt și oameni capabili. Acum nu trebuie să generalizăm, asta a fost dovedit în ultima perioadă. Și-au dat și demisia. Nu cred că soluția este să schimbăm guvernul ci să fim oameni. Asta este soluția. Este cazul să se mai uite și la noi'', a declarat pentru AGERPRES unul dintre protestatari.

Din centrul municipiului Alexandria protestatarii au plecat în marș către periferia orașului, spre localitatea Roșiorii de Vede.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

3 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...