Tenis: Agresorul Petrei Kvitova, condamnat la opt ani de închisoare

Tenis: Agresorul Petrei Kvitova, condamnat la opt ani de închisoare

Bărbatul care a rănit-o cu cuţitul pe jucătoarea de tenis Petra Kvitova, în locuinţa ei, în decembrie 2016, a fost condamnat marţi de un tribunal din Cehia la opt ani de închisoare, informează Reuters.

Jucătoarea cehă, în prezent N.2 mondial, a fost atacată în propria casă de un hoţ, pe 20 decembrie 2016. Dubla campioană de la Wimbledon (2011, 2014) a relatat recent că aştepta un control antidoping când un bărbat, care a pretins că este instalator, a intrat în casa ei. Kvitova a povestit că bărbatul i-a cerut să dea drumul la apa caldă la baie, iar dintr-o dată s-a pomenit cu ''cuţitul la gât''. În lupta care a urmat, sportiva a suferit răni de cuţit la mâna stângă, care au făcut-o să lipsească aproximativ cinci luni din circuit, ea fiind stângace.

Potrivit tribunalului care a dictat sentinţa, agresorul se numeşte Radim Zondra.

Învinsă în ianuarie de Naomi Osaka în finala de la Australian Open, Kvitova poate deveni în această săptămână pentru prima oară lider mondial, la încheierea turneului de la Miami, unde joacă în sferturi cu australianca Ashleigh Barty.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro