Tenis: Ana Bogdan - Îmi doresc să fiu sănătoasă şi, nu în ultimul rând, să ajung în Top 50

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, nr. 75 mondial, a declarat vineri, cu prilejul relansării cărţii ''Tenis. Sportul inventat de Diavol'', scrisă de Adrian Fetecău, că în 2019 îşi doreşte să fie sănătoasă pentru a putea intra în Top 50.

''Îmi doresc tare mult să fiu sănătoasă în primul rând, ca să pot intra pe teren şi să pot da totul, pentru că la nivelul acesta chiar nu poţi să intri şi să ştii că ai ceva dureri. Poţi lupta, dar e o luptă dublă, cu tine însuţi, cu durerile tale şi apoi e lupta cu adversara. Nu în ultimul rând îmi doresc să ajung în Top 50, sper să fie doar un pas până acolo, dar cum am spus, am ceva lecţii de învăţat'', a afirmat Bogdan.

Deşi a trecut prin momente grele la începutul carierei din tenis, pe care le-a evocat cu lacrimi în ochi la lansarea de carte de la librăria Mihai Eminescu, Ana Bogdan susţine că drumul către elita tenisului este uneori dureros, dar nu are niciun regret.

''Am fost un pic emoţionată de acest moment, mi-am adus aminte de trecut, de multe momente din cariera mea, unele dificile, unele extraordinar de frumoase şi uneori este normal să arăt acest lucru. Cu siguranţă a meritat, nu ar trebui să ne îndoim de acest lucru vreodată, fiecare om care depune asemenea eforturi nu ar trebui să aibă vreun regret, doar să privească şi să meargă înainte şi să-şi dorească mai mult decât a obţinut până acum'', a adăugat Ana Bogdan. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

2 Info / Gâdea, notificat de noua șefă a Parchetului European să achite daunele morale de 300.000 de lei

3 Ce au convenit Orban și Iohannis la ședința de azi. Favoriții momentului la ministerele Justiției, Internelor,…

4 Marfă pentru DNA! Ce-am anunțat sâmbăta trecută se întâmplă! Măcel în PSD Olt! Stănescu l-a ras pe Ciocan din …

5 Nou scandal în PSD! Păcăliții vor să dea în judecată partidul! Dăncilă a aprobat ca doar Plumb să primească ba…

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend