Tenis: Ana Bogdan - Îmi doresc să fiu sănătoasă şi, nu în ultimul rând, să ajung în Top 50

Tenis: Ana Bogdan - Îmi doresc să fiu sănătoasă şi, nu în ultimul rând, să ajung în Top 50

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, nr. 75 mondial, a declarat vineri, cu prilejul relansării cărţii ''Tenis. Sportul inventat de Diavol'', scrisă de Adrian Fetecău, că în 2019 îşi doreşte să fie sănătoasă pentru a putea intra în Top 50.

''Îmi doresc tare mult să fiu sănătoasă în primul rând, ca să pot intra pe teren şi să pot da totul, pentru că la nivelul acesta chiar nu poţi să intri şi să ştii că ai ceva dureri. Poţi lupta, dar e o luptă dublă, cu tine însuţi, cu durerile tale şi apoi e lupta cu adversara. Nu în ultimul rând îmi doresc să ajung în Top 50, sper să fie doar un pas până acolo, dar cum am spus, am ceva lecţii de învăţat'', a afirmat Bogdan.

Deşi a trecut prin momente grele la începutul carierei din tenis, pe care le-a evocat cu lacrimi în ochi la lansarea de carte de la librăria Mihai Eminescu, Ana Bogdan susţine că drumul către elita tenisului este uneori dureros, dar nu are niciun regret.

''Am fost un pic emoţionată de acest moment, mi-am adus aminte de trecut, de multe momente din cariera mea, unele dificile, unele extraordinar de frumoase şi uneori este normal să arăt acest lucru. Cu siguranţă a meritat, nu ar trebui să ne îndoim de acest lucru vreodată, fiecare om care depune asemenea eforturi nu ar trebui să aibă vreun regret, doar să privească şi să meargă înainte şi să-şi dorească mai mult decât a obţinut până acum'', a adăugat Ana Bogdan. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

4 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului

5 Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu