Tenis: Ana Bogdan - Sunt extrem de fericită, încă retrăiesc unele momente din meci

Tenis: Ana Bogdan - Sunt extrem de fericită, încă retrăiesc unele momente din meci

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că este extrem de fericită pentru calificarea în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, precizând că încă retrăiește momente din meciul câștigat în fața favoritei numărul 1, Anastasija Sevastova.

"Sunt extrem de fericită, încă retrăiesc unele momente din meci. Am încercat să mă gândesc la fiecare minge în parte și nu la faptul că este favorita principală a turneului și numărul 17 mondial. Și iată că am reușit. Am fost foarte energică în meci încă de la început, deși am avut mici scăpări în setul 2 la 3-0, dar la 3-2 am pus mai multă presiune și am încheiat meciul cu bine. S-ar putea să o întâlnesc în semifinale pe Alexandra Dulgheru, îi urez succes în meciul din sferturi. Noi am mai jucat de două ori împreună anul acesta, iar dacă ne vom întâlni din nou cred că va fi un meci extrem de frumos", a spus Bogdan, ajunsă pentru a doua oară în carieră în semifinalele unui turneu WTA.

Jucătoarea română a menționat că a avut în continuare dureri la genunchiul drept, dar le-a ignorat: "Sunt mai bine acum cu piciorul. Ieri a fost o zi de pauză în care am făcut multă recuperare, m-am odihnit, iar azi am ignorat complet durerile pe care le-am avut. Bandajul m-a ajutat mult, acum aștept meciul de mâine".

Ana Bogdan visează la câștigarea trofeului BRD Bucharest Open. "Ar însemna o împlinire sufletească să câștig turneul. E ceva ce aștept de ani de zile. Pentru mine este un turneu de suflet, am jucat de multe ori aici și m-am simțit de fiecare dată foarte bine. Dar acum vreau să mă bucur de momentul acesta și de meciurile care vor veni", a adăugat ea.

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan (108 WTA) s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului BRD Bucharest Open după ce a eliminat în sferturile de finală favorita numărul 1, Anastasija Sevastova (Letonia), pe care a învins-o în două seturi, 6-1, 6-3.

Numărul 108 WTA urmează să întâlnească în semifinale învingătoarea din partida programată în această seară între Julia Goerges (Germania), cap de serie numărul 3, și jucătoarea română Alexandra Dulgheru, venită din calificări.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro