Tenis: Australian Open 2018, primul turneu fără unchiul meu ca antrenor, spune Rafael Nadal

Tenis: Australian Open 2018, primul turneu fără unchiul meu ca antrenor, spune Rafael Nadal

Australian Open 2018 va fi primul turneu unde voi juca fără să-l am ca antrenor pe unchiul meu Toni, a spus actualul lider mondial, tenismanul spaniol Rafael Nadal.

''Nu va fi primul meu turneu pe care-l voi disputa în absenţa lui Toni, ci primul turneu unde nu-l voi avea ca antrenor oficial. Am mai participat la turnee în cariera mea unde Toni nu a fost prezent. Este o schimbare, dar să fim un pic răbdători: este doar începutul. Sunt fericit cu actuala mea echipă'', a spus Nadal, 31 de ani.

Toni Nadal, unchiul lui Rafael Nadal, a anunţat încă din februarie anul trecut că va înceta să mai fie antrenorul principalul al starului tenisului spaniol în 2018, pentru a se consacra academiei familiale din Insulele Baleare (Spania).

''Decizia vine de la mine, am vârsta pe care o am. În toată viaţa mea, interesul meu a fost ca lucrurile să meargă bine pentru Rafael. Lucrurile au mers suficient de bine în debutul acestui an (2017 - n.r.), aducerea lui Carlos (Moya) a fost o mare reuşită şi mi se pare că Rafael este suficient de bine înconjurat'', a spus la acea vreme Toni Nadal, 55 de ani. El îl antrena pe nepotul său încă de la debutul acestuia în tenisul profesionist, în 2001.

Rafael Nadal, nr. 1 ATP, va juca, luni, în primul tur la Australian Open, cu dominicanul Victor Estrella Burgos. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Așa o fi?

4 Cifrele nu mint niciodată

5 „Nu te mai saturi de bani! Ai devenit penibilă cu reclamele tale” / „Zâna” Andreea Marin, taxată dur de internau…