Tenis: Daniil Medvedev le-a transmis fanilor care l-au huiduit că au un IQ scăzut

Tenis: Daniil Medvedev le-a transmis fanilor care l-au huiduit că au un IQ scăzut

Tenismanul rus Daniil Medvedev a avansat în turul trei al Australian Open, după ce a trecut de opoziţia favoritului local Nick Kyrgios dar şi de adversitatea publicului din Melbourne, care l-a huiduit între serviciile lui, fapt care l-a determinat pe favoritul principal să le transmită că au un IQ scăzut, conform Eurosport.

La interviul de după meci, luat direct pe teren de americanul Jim Courier, campion la Australian Open în 1992 şi 1993, Medvedev a fost nemulţumit de huiduielile unei părţi a tribunei, care l-au împiedicat să audă întrebările.


Foto: (c)Asanka Brendon Ratnayake / REUTERS


''Băieţi, nu-l aud, vă rog să arătaţi respect pentru Jim Courier, a câştigat aici, băieţi... Lăsaţi-l să vorbească, băieţi. Dacă respectaţi pe cineva, cel puţin respectaţi-l pe Jim Courier. Nu-l aud, băieţi'', a spus tenismanul rus.


Foto: (c)Asanka Brendon Ratnayake / REUTERS


La interviul luat apoi de Eurosport de Alize Lim şi Mats Wilander, Medvedev a spus că nu este supărat, ci doar dezamăgit de reacţia publicului: ''E ceva normal când joci împotriva favoritului publicului şi nu oricine, ci Nick. În anumite momente pe serviciul meu, el a avut câteva retururi bune şi apoi am avut o minge de break pe al doilea meu serviciu şi publicul striga de parcă aş fi făcut o dublă greşeală. E dezamăgitor. Nu toată lumea a făcut asta, dar cei care au făcut-o au probabil un IQ scăzut. Meciuri ca acesta arată cât de puternic sunt mental, indiferent ce se întâmplă pe teren''.

Medvedev l-a învins pe Nick Kyrgios cu 7-6 (7/1), 6-4, 4-6, 6-2, joi, la Melbourne.
AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

4 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!