Tenis de masă: Adrian Crișan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Tenis de masă: Adrian Crișan s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio

Românul Adrian Crișan s-a calificat la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, programate între 5 și 21 august 2016, a anunțat duminică Federația Română de Tenis de Masă (FRTM).

"Adrian Crișan este calificat la Rio, conform ITTF, iar România reușește performanța de a califica numărul maxim de sportivi și sportive la simplu, dar și echipa de fete", precizează FRTM într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

Sâmbătă, Federația Română de Tenis de Masă a fost înștiințată oficial de ITTF că echipa națională feminină a țării noastre, compusă din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro și Bernadette Szocs, este calificată la Jocurile Olimpice de la Rio.

România va participa la JO 2016 cu numărul maxim de sportive, două, la simplu, Eliza Samara și Daniela Dodean Monteiro, în timp ce la masculin România va fi reprezentată, de asemenea, tot de doi sportivi, Ovidiu Ionescu și Adrian Crișan.

Echipa feminină de tenis de masă a României a cucerit medaliile de argint la ediția de anul trecut a Campionatului European, când Samara a câștigat titlul continental la simplu.

AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…