Tenis de masă: Patru medalii pentru români la Europe Top 10 pentru cadeţi şi juniori

Tenis de masă: Patru medalii pentru români la Europe Top 10 pentru cadeţi şi juniori

Sportivii români au obţinut patru medalii, una de aur, două de argint şi una de bronz, la competiţia de tenis de masă Europe Top 10 pentru cadeţi şi juniori de la Tours (Franţa), care s-a încheiat duminică.

Iulian Chiriţă a câştigat aurul la cadeţi, obţinând victorii pe linie, dintre care trei în ultima zi, 4-0 cu cehul Martin Sip, 4-1 cu spaniolul Daniel Berzosa şi 4-0 cu suedezul David Bjorkryd. Dragoş Bujor a obţinut argintul la cadeţi, reuşind trei victorii duminică, 4-3 cu cehul Stepan Brhel, 4-2 cu David Bjorkryd şi 4-2 cu rusul Ilia Koniuhov.

O altă medalie de argint a fost cucerită de Elena Zaharia, la junioare. Duminică, Zaharia a obţinut victorii în faţa italiencei Jamila Laurenti (4-1) şi a rusoaicei Vlada Voronina (4-2), pierzând meciul cu cehoaica Linda Zaderova (3-4).

Bianca Mei-Roşu a câştigat medalia de bronz la cadete, după victorii în meciurile cu germanca Mia Griesel (4-1) şi luxemburgheza Enisa Sadikovic (4-0), fiind învinsă de slovaca Dominika Wiltschkova (3-4).

La juniori, Eduard Ionescu s-a clasat pe locul 7, după o victorie cu francezul Thibault Poret (4-3) şi eşecuri în faţa belgianului Adren Rassenfose (2-4) şi a polonezului Maciej Kubik (3-4). Darius Movileanu a încheiat pe locul 8, după trei eşecuri duminică, 1-4 cu Thibault Poret, 3-4 cu Maciej Kubik şi 1-4 cu ungurul Csaba Andras. Andrei Istrate s-a clasat pe locul 9, pierzând şi el cele trei partide jucate în ultima zi, 1-4 cu Maciej Kubik, 0-4 cu Csaba Andras şi 1-4 cu slovacul Adam Klayber.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...