Tenis: Horia Tecău a tras la sorţi componenţa grupelor turneului Winners Cup de la Cluj-Napoca

Tenis: Horia Tecău a tras la sorţi componenţa grupelor turneului Winners Cup de la Cluj-Napoca

Jucătorul Horia Tecău a efectuat, miercuri, tragerea la sorţi prin care a stabilit componenţa celor două grupe ale primului turneu de tenis organizat în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, Winners Cup, care se va disputa la Cluj Napoca, între 2 şi 5 iulie.

Conform tragerii la sorţi, din Grupa A fac parte Gabriela Ruse, Irina Bara şi Georgia Crăciun, iar în Grupa B evoluează Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru.

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiţiei.

"Mi se par echilibrate grupele, vor fi meciuri interesante, abia aştept să le urmăresc. Cred că toţi iubitorii de tenis abia aşteaptă să le urmărească pe unele dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România în acest moment. Câştigătoarea acestui turneu va juca într-un meci demonstrativ împreună cu mine, cu Marius Copil şi Simona Halep. Vom face un meci de dublu mixt. E minunat că vom fi aici împreună şi că vom avea ocazia de a juca după o perioadă lungă de pauză. Poate fi un început de campanie de pregătire pentru Jocurile Olimpice de anul viitor", a declarat Tecău după tragerea la sorţi transmisă pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari se va desfăşura pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Accesul publicului va fi interzis, meciurile urmând să fie transmise live pe postul Digisport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Sistemul de joc aplicat va fi Round Robin, fiecare jucătoare va juca împotriva fiecărei jucătoare, în 2 grupe de câte 3. Componenţa grupelor va fi decisă joi prin tragere la sorţi.

Meciurile se vor disputa după următorul program: 2 iulie - începând cu ora 11:00, 3 iulie - începând cu ora 15:00, 4 iulie - începând cu ora 14:00, 5 iulie - începând cu ora 14:00. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat la 5 iulie de la ora 16:30.
AGERPRES (AS, V -autor: Adrian Ţone, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...