Tenis: Ilie Năstase - Simona Halep nu a primit încă o rachetă de la mine, trebuie să cumpăr de pe internet

Tenis: Ilie Năstase - Simona Halep nu a primit încă o rachetă de la mine, trebuie să cumpăr de pe internet

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, vineri, că Simona Halep nu a primit de la el cadoul de nuntă cerut, o rachetă de pe timpul când juca, deoarece trebuie să o cumpere de pe internet.

"Simona nu a primit încă racheta de la mine pentru că nu am găsit. Trebuie să cumpăr şi eu de pe internet o rachetă de-ale mele. Chiar nu mai am rachete de-ale mele. Nu ştiu cât costă o rachetă, 30-40-50 de euro, nepotul meu ştie, el se ocupă", a spus Năstase.

Fostul număr 1 ATP a schimbat, vineri, câteva mingi cu Simona Halep, Gheorghe Popescu şi Victor Hănescu îmbrăcat în uniforma de general de culoare albă.

"Am jucat tenis în toate costumaţiile, azi am făcut-o un costum de general. În militar nu am mai jucat, e prima oară. Mi-am făcut uniforma asta albă fiindcă m-am dus la nunta Simonei. Şi având loc la Marea Neagră şi fiind acum două săptămâni şi Ziua Marinei am hotărât să îmi fac uniformă albă", a afirmat Năstase, prezent, vineri, la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...