Tenis: Ion Ţiriac - Dacă s-ar fi disputat pe hard, Simona Halep ar fi jucat la BRD Bucharest Open

Tenis: Ion Ţiriac - Dacă s-ar fi disputat pe hard, Simona Halep ar fi jucat la BRD Bucharest Open

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, joi seara, că dacă turneul BRD Bucharest Open s-ar fi disputat pe hard şi nu pe zgură, Simona Halep, numărul 1 mondial, ar fi jucat la competiţia găzduită în aceste zile de Arenele BNR din Capitală.

"Dacă turneul de la Bucureşti s-ar fi disputat pe hard, sunt convins că Simona Halep ar fi jucat aici. Însă e absolut anormal să ai între Wimbledon şi turneele din Statele Unite ale Americii un turneu pe zgură. Turneul ăsta e meritoriu că îl avem, dar înţeleg că numai anul ăsta mai există. Să vedem ce ne rezervă viitorul cu WTA", a spus Ţiriac.

"La US Open Simona Halep poate să piardă în primul tur sau să câştige turneul. Asta o să spun despre ea până o avea 30 de ani. Asta e Simona Halep, cu ea defilăm", a adăugat fostul tenisman despre numărul 1 mondial.

În ceea ce o priveşte pe Mihaela Buzărnescu, Ion Ţiriac a afirmat că nu şi-a format încă o părere pentru că nu a văzut-o jucând în ultimii zece ani. "Nu îmi pot da cu părerea despre ea pentru că pe domnişoara asta nu o cunosc. Nu ştiu ce a făcut în ultimii zece ani, înţeleg că e trecută de 21 de ani... şi e păcat, pentru că e o valoare care a venit din cer şi e acum în primele 20 de locuri", a precizat Ţiriac, prezent, joi, în tribune la turneul BRD Bucharest Open.
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante