Tenis: Irina Begu, eliminată în optimile turneului WTA de la Madrid

Tenis: Irina Begu, eliminată în optimile turneului WTA de la Madrid

Jucătoare română de tenis Irina Begu a fost eliminată miercuri de olandeza Kiki Bertens, 6-1, 7-5, în optimile de finală ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari.

Begu (26 ani, 36 WTA) s-a înclinat după o oră și 28 de minute în fața unei adversare de 25 de ani, aflată pe locul 19 în ierarhia mondială. Begu și Bertens se mai întâlniseră de două ori până în prezent, în 2012 la Linz (Austria), pe suprafață dură, și în 2014 la Estoril (Portugalia), pe zgură, de fiecare dată victoria revenind reprezentantei României.

Begu rămâne cu un cec de 68.010 euro și 120 puncte WTA.

Miercuri, tot în optimile de finală de la Madrid, românca Simona Halep (N.3), deținătoarea titlului, o va întâlni pe australianca Samantha Stosur (N.16), iar o altă româncă, Sorana Cîrstea, va primi replica japonezei Misaki Doi.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguț, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...