Tenis: Lesia Ţurenko, adversara Simonei Halep în turul al treilea la Roland Garros

Tenis: Lesia Ţurenko, adversara Simonei Halep în turul al treilea la Roland Garros

Campioana en titre de la Roland Garros, românca Simona Halep, o va întâlni pe ucraineanca Lesia Ţurenko în runda a treia a turneului parizian, după ce aceasta a dispus vineri de sârboaica Aleksandra Krunic cu 5-7, 7-5, 11-9.

Ţurenko (30 ani, 27 WTA) s-a impus după trei ore de joc efectiv, meciul fiind întrerupt joi seara, din cauza întunericului, la scorul de 6-6 în setul decisiv. Krunic a ratat o minge de meci la 6-5 în actul al treilea, iar apoi a condus cu 7-6 şi 8-7.

Halep (27 ani), numărul trei mondial, care a dispus joi de poloneza Magda Linette, cu 6-4, 5-7, 6-3, a câştigat toate cele dueluri cu Ţurenko, două chiar anul acesta, la Doha, cu 6-2, 6-3, în optimi, şi la Dubai, cu 6-3, 7-5, în optimi. De remarcat că niciunul dintre cele şapte meciuri nu a avut loc pe zgură, singurul de trei seturi având loc pe iarbă.

La ediţia de anul trecut, Ţurenko s-a oprit în optimi la Roland Garros, cel mai bun rezultat al său la Paris.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

5 VIDEO Priviți, Rusia aduce noi sute de tancuri în Ucraina! / Nu ziceau toți că a ajuns pe fundul sacului?