Tenis: Maria Șarapova, eliminată în primul tur la Moscova

Tenis: Maria Șarapova, eliminată în primul tur la Moscova

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, beneficiara unui wild card, a fost eliminată încă din turul inaugural la turneul WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 790.208 dolari, fiind învinsă marți în două seturi, 7-6 (7/3), 6-4, de jucătoarea din Slovacia Magdalena Rybarikova, nr. 26 mondial.

Rybarikova, finalistă duminică la turneul de la Linz și cap de serie nr. 8 la turneul moscovit, va juca în optimile de finală cu franțuzoaica Alize Cornet, care a trecut în primul tur cu 6-3, 6-3 de rusoaica Ekaterina Makarova.

Șarapova a triumfat și ea duminică în turneul WTA de la Tianjin (China) învingând-o în finală pe jucătoarea din Belarus Arina Sabalenka cu 7-5, 7-6 (8). Acesta a fost primul titlu cucerit de Maria Șarapova (30 ani, nr. 57 WTA) de la revenirea ei în circuitul WTA în luna aprilie, după o suspendare de 15 luni din cauza unui test pozitiv la meldonium. Ultimul succes al Șarapovei, care se află la al 36-lea titlu din carieră, data din mai 2015, când s-a impus la Roma.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Adrian Drăguț, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?