Tenis: Meciurile de la US Open se vor disputa cu tribunele pline la ediţia din acest an

Tenis: Meciurile de la US Open se vor disputa cu tribunele pline la ediţia din acest an

Organizatorii US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului din tenisul profesionist, vor permite accesul spectatorilor la sută la sută din capacitate pe toată durata celor două săptămâni de competiţie la ediţia dun 2021, programată în perioada 30 august - 12 septembrie, informează presa americană.

Federaţia americană de tenis (USTA), organizatoarea turneului, a anunţat joi că toate biletele pentru această competiţie vor fi puse în vânzare în cursul lunii iulie, conform Associated Press.

"Suntem optimişti în privinţa posibilităţii de a-i primi pe toţi fanii noştri la finele lunii august", au precizat organizatorii pe site-ul oficial al turneului newyorkez, care anul trecut s-a desfăşurată cu porţile închise, din cauza pandemiei.

La ediţia 2019 a turneului US Open au fost prezenţi peste 700.000 de spectatori în total la meciurile de pe terenurile de la Flushing Meadows, reaminteşte AP.

Săptămâna aceasta, organizatorii turneului pe iarbă de la Wimbledon, care va debuta pe 28 iunie, au anunţat că publicul va avea acces în tribune până la o capacitate de 50%, iar finalele de simplu se vor disputa cu tribunele pline, pe terenul central. Ediţia de anul trecut de la Wimbledon a fost anulată din cauza pandemiei.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa foto: usopen.org


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...