Tenis: Patricia Ţig a câştigat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii iulie (WTA)

Tenis: Patricia Ţig a câştigat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii iulie (WTA)

Jucătoarea română de tenis Patricia Maria Ţig a câştigat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii iulie în circuitul profesionist feminin, realizată pe site-ul WTA.

Ţig, revenită în prim-plan după o finală la Bucureşti şi titlul câştigat duminică la Karlsruhe, a adunat cele mai multe voturi din partea internauţilor pentru o lovitură în cros pe linie cu forehand-ul în semifinala de la BRD Bucharest Open cu germanca Laura Siegemund, la scorul de 6-2, 2-1 şi avantaj pentru adversară.

Ţig, care a lipsit aproape doi ani din circuitul profesionist după o accidentare şi după ce a născut o fetiţă, a fost învinsă în finală de kazaha Elena Rîbakina.

Pe locul secund în anchetă s-a clasat o altă româncă, Irina Bara, cu un lob reuşit în faţa rusoaicei Margarita Gasparian, la scorul de 6-4, 2-3, 40-15, în turneul de la Jurmala (Letonia).

Poziţia a treia a fost ocupată de letona Anastasija Sevastova (Jurmala), pe patru a fost olandeza Kiki Bertens (Palermo), iar pe cinci s-a clasat poloneza Katarzyna Kawa (Jurmala).

Celelalte laureate în ancheta WTA Shots of the Month din 2019 sunt taiwaneza Su-wei Hsieh (ianuarie), Simona Halep (februarie, mai), belgianca Kirsten Flipkens (martie), poloneza Iga Swiatek (aprilie) şi daneza Caroline Wozniacki (iunie).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”