Tenis: Serena Williams s-a înscris la turneul WTA 250 de la Parma

Tenis: Serena Williams s-a înscris la turneul WTA 250 de la Parma

Serena Williams, eliminată în runda a doua a turneul WTA 1.000 de la Roma, a decis în ultimul moment să se înscrie în turneul WTA 250 de la Parma (16-22 mai), cu scopul de a juca mai multe meciuri pe zgură înainte de Roland Garros, transmite AFP, care citează anturajul jucătoarei americane.

Serena, 39 ani, care nu mai jucase înainte de Roma din semifinalele turneului Australian Open din luna februarie, a pierdut miercuri prima sa partidă disputată la turneul WTA 1.000, în faţa rusoaicei Nadia Podoroska, semifinalistă anul trecut la Grand Slam-ul pe zgură.

Turneul de la Roland Garros începe pe 30 mai şi Serena, nr. 8 WTA, are şansa să-şi regăsească ritmul la turneul de la Parma, aflat la prima sa ediţie. Printre participante se numără Madison Keys, Petra Martic, Veronika Kudermetova, Jessica Pegula, Cori Gauff şi Venus Williams.

Serena Williams şi-a redus drastic numărul de turnee la care participă, dar îşi menţine obiectivul de a câştiga al 24-lea ei titlu de Grand Slam, care ar egala recordul deţinut de Margaret Court. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...