Tenis: Simona Halep - Cu Stephens, ''nu a fost rău pentru primul meci pe hard''

Tenis: Simona Halep - Cu Stephens, ''nu a fost rău pentru primul meci pe hard''

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a apreciat că meciul său cu americanca Sloane Stephens, câștigat cu 7-6 (3), 6-0, marți, în primul tur la Washington, nu a fost rău pentru prima sa partidă pe hard.

''Pot spune că a fost un prim set foarte dificil. Am ratat și destul de mult, iar ea a reușit niște puncte extraordinare. Pentru primul tur și pentru primul meci pe hard nu a fost rău. Al doilea set a fost mult mai bun, m-am simțit mult mai bine'', a declarat Halep, citată de site-ul competiției.

Halep a comentat și sfaturile date de antrenorul Darren Cahill în timpul meciului: ''De fiecare dată după ce vine pe teren joc bine și deci i se cuvin mulțumiri. Mi-a spus ceva despre serviciul meu. Nu a fost la cel mai bun nivel, dar mi-a spus că jocul îmi aparține''.

Simona Halep a ținut să le mulțumească fanilor români prezenți în tribune: ''E plăcut să ai români care te susțin în tribune. Mă simt susținută peste tot unde merg. Le mulțumesc pentru că au venit, deoarece nu e ușor să stai în căldură''.

Americanca Sloane Stephens a subliniat, la rândul său, că e dificil să revină după o perioadă lungă de absență: ''Nu știi ce să aștepți de la tine. Nu am jucat rău, am jucat contra numărului doi în lume''.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante