Tenis: Simona Halep, creditată cu cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie (WTA)

Tenis: Simona Halep, creditată cu cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost creditată cu titlul de cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie în tradiţionala anchetă organizată de site-ul WTA .

Halep a fost nominalizată cu o lovitură în lung de linie care i-a adus punctul de 5-2 în setul al doilea al meciului cu Gabriela Ruse, din primul tur la Transylvania Open, săptămâna trecută. Halep s-a impus cu 6-1, 6-2 şi s-a calificat în optimi.

Halep a primit mai multe voturi în acest sondaj decât contracandidatele sale, spaniola Garbine Muguruza (cu o fază de la meciul cu australianca Ajla Tomljanovic, în turul al doilea la Indian Wells), germanca Angelique Kerber (cu o lovitură din meciul cu jucătoarea cehă Katerina Siniakova, din turul al doilea la Indian Wells), estoniana Anett Kontaveit (cu o fază din meciul cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, în finala de la Moscova).

La dublu a fost aleasă perechea Iga Swiatek (Polonia)/Bethanie Mattek-Sands (SUA), pentru o lovitură în partida cu Su-Wei Hsieh (Taiwan)/Elise Mertens (Belgia), în optimi la Indian Wells.

România a avut două reprezentante în ancheta pentru meciurile de dublu, Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, cu un punct reuşit de Monica (primul din super tiebreak) în duelul câştigat de cuplul Irina Begu/Andreea Mitu cu 7-5, 0-6, 10-8, în sferturi, la Transylvania Open.

Au mai fost nominalizate perechile Jelena Ostapenko (Letonia)/Katerina Siniakova (Cehia), pentru o fază din finala de la Moscova, contra cuplului Raluca Olaru (România)/Nadia Kicenok (Ucraina), câştigată cu 6-3, 4-6, 10-8, şi Ulrikke Eikeri (Norvegia)/Ellen Perez (Australia), cu o lovitură din partida cu perechea Eri Hozumi (Japonia)/Shuai Zhang (China), în semifinale la Tenerife.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria