Tenis: Simona Halep, o pretendentă foarte serioasă la câștigarea turneului de la Roland Garros (L'Equipe)

Tenis: Simona Halep, o pretendentă foarte serioasă la câștigarea turneului de la Roland Garros (L'Equipe)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a ajuns în sferturile turneului de la Roland Garros după ce a ''spulberat-o'' pe Carla Suarez Navarro (6-1, 6-1), după doar o oră de joc, și a demonstrat că este o pretendentă foarte serioasă la câștigarea titlului, scrie L'Equipe.

''Expeditivă, Simona Halep, cap de serie numărul 3, a ajuns în sferturile de finală la Roland Garros, dispunând de Carla Suarez Navarro în două seturi seci (6-1, 6-1) și o oră de joc. Finalistă în 2014, românca a confirmat că este o pretendentă foarte serioasă la victorie în acest an", notează cotidianul francez.

Simona Halep a reușit prima sa victorie pe zgură în fața Carlei Suarez , după ce pierduse cele patru meciuri anterioare cu spaniola pe această suprafață. Halep, finalistă în 2014 la Roland Garros, își depășește performanța de anul trecut la turneul parizian, când s-a oprit în optimi.

Halep și-a asigurat un cec de 340.000 de euro și 430 de puncte WTA, urmând să joace în sferturi cu ucraineanca Elina Svitolina .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”