Tenis: Simona Halep s-a înscris în turneul Tie Breaks Tens, care precede Openul Madridului

Tenis: Simona Halep s-a înscris în turneul Tie Breaks Tens, care precede Openul Madridului

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, nr. 4 WTA, a confirmat participarea la a treia ediție a turneului Tie Breaks Ten, care va precede Mutua Madrid Open 2017, alături de Maria Șarapova (Rusia) și Garbine Muguruza (Spania), relatează EFE.

Turneul, care se va desfășura pe 4 mai în sistem eliminatoriu, atât la băieți, cât și la fete, cuprinde meciuri care se dispută sub forma unui tie-break până la zece, în loc de șapte, cum este uzual în circuitele profesioniste.

''Tie-break-urile sunt mereu intense și, cu jucători de asemenea calitate ca în Tie Breaks Ten, cred că va fi o noapte de neuitat la Madrid'', a declarat Halep, campioana en titre a turneului iberic organizat de Ion Țiriac.

Vor participa câte 5 jucători atât la masculin, cât și la feminin, iar premiile sunt de 500.000 dolari, împărțiți egal pentru fete și băieți. O sumă de 100.000 dolari va fi donată însă unor diverse acte de caritate.

La masculin au confirmat deja participarea bulgarul Grigor Dimitrov, spaniolul Feliciano Lopez și japonezul Kei Nishikori.

Tie Break Tens s-a disputat prima oară în decembrie 2015 la Londra, când au participat 6 jucători împărțiți în 2 grupe, iar a doua oară a avut loc la Viena, în octombrie 2016, tot cu participarea a 6 tenismeni. La Madrid participă pentru prima oară fetele și turneul se dispută în sistem eliminatoriu. Are loc un prim meci eliminatoriu și apoi se trece direct la semifinale și finale.

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD