Tenis: Tecău și Rojer, învinși în optimile probei de dublu la Miami (ATP)

Tenis: Tecău și Rojer, învinși în optimile probei de dublu la Miami (ATP)

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a fost învinsă de cuplul polonezo-brazilian Lukasz Kubot/Marcelo Melo, cap de serie numărul șase, cu 6-4, 3-6, 11-9, luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari.

Kubot și Melo s-au impus după o oră și 34 de minute, aceasta fiind a doua lor victorie în fața perechii Tecău/Rojer, după cea reușită în 2015, la Viena, în sferturi, cu 7-6 (4), 6-4.

În primul set, Kubot și Melo au condus cu 2-0 și 3-1, dar au fost egalați, iar apoi Tecău și Rojer au trecut la conducere (4-3). Perechea polonezo-braziliană a câștigat ultimele trei ghemuri și setul (6-4).

Tecău și partenerul său au dominat setul secund, în care s-au desprins la 3-0 și apoi și-au conservat avantajul, salvând patru mingi de break în al șaptelea ghem, încheind setul cu 6-3.

În super tie-break, Kubot și Melo au condus cu 5-1, 6-3, 7-4, dar Tecău și Rojer au revenit și au egalat, 7-7. Cuplul româno-olandez a mai egalat de două ori, dar a fost nevoit să se încline în cele din urmă cu 9-11.

Tecău și Rojer vor primi pentru participare un cec de 25.320 dolari și 90 de puncte ATP.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”