Tenis: Timea Bacsinszky va fi adversara Simonei Halep în optimile turneului WTA de la Madrid

Tenis: Timea Bacsinszky va fi adversara Simonei Halep în optimile turneului WTA de la Madrid

Jucătoarea elvețiană de tenis Timea Bacsinszky va fi adversara Simonei Halep în optimile turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, după ce a trecut marți de rusoaica Ekaterina Makarova, 6-4, 5-7, 6-4, într-un meci din runda a doua.

Bacsinszky (26 de ani, 15 WTA) este cap de serie N.5 în turneul de la Madrid. Bilanțul întâlnirilor directe dintre Halep și Bacsinszky este favorabil româncei, 2-1. Românca a învins în primele două partide directe, în 2010 în semifinalele turneului ITF de la Torhout (Belgia), cu 6-1, 6-3, și în 2015 în finală la Shenzhen, cu 6-2, 6-2. Elvețianca s-a impus la sfârșitul lui martie, în trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-2, în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Miami.

În turul 2 de la Madrid, Simona Halep (24 ani, 7 WTA), a șasea favorită a competiției, a învins-o pe Karin Knapp (Italia) cu 6-1, 6-1 .

Tot marți, Sorana Cîrstea va juca (nu înainte de 22,30, ora României) cu Danka Kovinic (Muntenegru), în turul al doilea.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro