Tenis: Ţiriac - Buzărnescu are o viteză de execuţie foarte plăcută, dar vorbeşte tot timpul şi se deconcentrează

Tenis: Ţiriac - Buzărnescu are o viteză de execuţie foarte plăcută, dar vorbeşte tot timpul şi se deconcentrează

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, vineri seara, că Mihaela Buzărnescu, jucătoare care s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, are "o viteză de execuţie foarte plăcută", dar "vorbeşte tot timpul şi se deconcentrează".

"Mihaela Buzărnescu are o viteză de execuţie foarte plăcută. Dacă ar lupta doar cu adversarul ar fi mult mai bine. Andy Murray lupta cu 7 inşi, ea luptă numai cu 3. Vorbeşte tot timpul şi se deconcentrează. Dar nu a ajuns unde a ajuns cumpărând bilete la loterie. Înseamnă că e o jucătoare bună. Stă foarte bine în teren, ca poziţie", a spus fostul tenisman care a urmărit-o din tribune pe Buzărnescu în meciul din sferturile de finală cu Yafan Wang.

Întreabat care dintre jucătoare române tinere este următoarea care va urca în clasamentul WTA, Ţiriac a răspuns: "Nu le cunosc, să mă scuze. Însă motoarele sunt aici, cel puţin în tenisul feminin, au de unde să ia exemplu. Întotdeauna motorul trage în spate. În spatele lui Năstase s-a născut Ruzici, Simionescu şi alţii. Acum e această pleiadă de fete care joacă bine, păcat că nu avem încă ce ne trebuie pentru competiţie. Toate aceste fete vin din cele 30 de turnee de 10.000 de dolari organizate în ţară când era Năstase preşedinte FRT".

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat, vineri seara, în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, după ce a învins-o în sferturile de finală pe chinezoaica Yafan Wang, numărul 84 în clasamentul WTA, cu scorul de 7-6 (4), 6-3.

În semifinale, Buzărnescu o va întâlni pe croata Petra Martic, favorita numărul 4, care într-un alt meci din sferturile de finală disputat vineri, a învins-o pe Laura Siegemund (Germania) cu scorul de 7-5, 4-6, 6-4.
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...