Tenis/Coronavirus: Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro

Tenis/Coronavirus: Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro, după ce a învins-o pe canadianca de origine română Bianca Andreescu cu scorul de 7-6 (7-4), în sferturile de finală.

Cîrstea a câştigat toate cele patru meciuri susţinute în competiţia virtuală şi va juca în penultimul act contra învingătoarei dintre franţuzoaica Fiona Ferro şi croata Donna Vekic trei meciuri din Grupa a 2-a, 3-0 cu britanica Johanna Konta, 4-2 cu ucraineanca Elina Svitolina (după ce a salvat trei mingi de meci) şi 3-1 de belarusa Victoria Azarenka.

De asemenea, românca s-a calificat în sferturile turneului caritabil de la Madrid, după o victorie cu 4-2 în faţa unei jucătoare profesioniste de jocuri, Cristinini.

După anularea ediţiei 2020 a competiţiei pe zgură din capitala Spaniei, patronată de Ion Ţiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în perioada 27-30 aprilie.

Turneul va beneficia de o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice. În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donaţi Băncii de Alimente din Madrid, pentru reducerea impactului social al pandemiei de Covid-19, au anunţat organizatorii.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro