Tenis/Coronavirus: Turneul de la Roland Garros ar putea începe pe 27 septembrie

Tenis/Coronavirus: Turneul de la Roland Garros ar putea începe pe 27 septembrie

Organizatorii Grand Slam-ului de la Roland Garros au discutat cu forurile de conducere ale tenisului o ajustare a calendarului competiţional, în timp ce media relatează despre amânarea cu o săptămână a turneului, reprogramat între 20 septembrie şi 4 octombrie, relatează Reuters.

''Noi am luat la mijlocul lunii martie decizia de a amâna turneul de la Roland Garros pentru perioada 20 septembrie-4 octombrie. De atunci, am avut discuţii cu forurile internaţionale (ITF, WTA, ATP) privind optimizarea calendarului pentru a doua parte a sezonului, care urmează să finalizat de părţile interesate în curând'', a declarat purtătorul de cuvânt al Federaţiei franceze de tenis (FFT).

Ziarul francez Le Parisien şi site-ul tennis.com au dezvăluit recent că Grand Slam-ul pe zgură va începe cu o săptămână mai târziu, pe 27 septembrie.

Decizia FFT de amânare a turneului pe zgură de la Roland Garros, programat iniţial între 27 mai şi 7 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost criticată pentru că noile date se suprapun cu turneele de hard.

Amânarea cu o săptămână a turneului de la Roland Garros ar fi o decizie de bun simţ, pentru că ar lăsa o pauză de două săptămâni între sfârşitul turneului US Open şi startul turneului parizian. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 S-a întâmplat în Germania!

5 Așa o fi?