Tentativă de destabilizare a României? E interesant ce scrie omul ăsta...

Tentativă de destabilizare a României? E interesant ce scrie omul ăsta...

Tentativă de destabilizare a României? E interesant ce scrie omul ăsta...

Reportaje-Live : TENTATIVA DE DESTABILIZARE A ROMANIEI?

„M-ati rugat mai multi sa scriu despre mizeria facuta de PSD. Sunt mai multe aspecte care am observat ca au trecut neobservate:

1. Nu intamplator Iohanis l-a avertizat pe Ciolacu de intelegeri pe sub masa cu Budapesta. In spatele afirmatiei lui Iohanis sunt rapoartele serviciilor secrete. Ciolacu exact asta a facut si asta se numeste tradare de tara. Nu mai oameni buni nu este vreo neglijenta, vreo scapare. Nu fiti naivi.

2. Intelegerea nu a fost sa cedeze tinutul secuiesc. Stiau si ei toti ca nu are nici o sansa o prostie de gen. Intelegerea a fost ca la adapostul acestei perdele de fum sa treaca legea aceea care permitea miilor de baroni corupti sa candideze la alegeri. Ungaria si UDMR castigau destabilizare, scandal, tensiuni etnice iar PSD castiga posibilitatea ca mii de penali sa fie pusi pe liste la alegeri. Da, poate nu stiati de legea aceasta care a trecut neobservata. A reusit sa opreasca asta USR.

3. Zilele trecute Trump l-a sunat pe Iohanis. Credeti ca Trump nu are problemele lui in SUA? Motivul pentru care l-a sunat a fost sa il avertizeze ca se va incerca o destabilizare proxy in toata regiunea iar in Romania au ales placa dezbinarii etnice. De aceea a iesit Iohanis atat de agresiv cum nu l-ati mai vazut niciodata. De aceea si retorica agresiva a Budapestei, trimiterea la misto de masti la Chisinau, scandalul cu legea tinutului secuiesc si vor urma multe altele. Aceasta destabilizarea proxy a zonei are in spate Rusia+Ungaria. De cand a aparut criza asta Rusia+China lucreaza intens la destabilizarea si spargerea UE raspandind adevarate campanii de fake news, creand tensiuni, folosindu-se de tari ca Ungaria pentru destabilizare.

4. Problema uriasa aici este ca acest partid PSD si liderul lui Ciolacu fac jocul unor interese straine. S-a depasit o linie rosie. Integritatea Romaniei nu este teren de negociere. Nu ai voie sa te joci cu asta. S-a demonstrat clar inca odata ca acest partid este o marioneta a altor interese in Romania. Doar pentru acest motiv ar trebui scosi in afara legii si liderii partidului aruncati in inchisoare pentru tradare.

Ce este atat de greu de inteles mai oameni buni?

Acest partid PSD si acolitii lui ALDE si UDMR sunt cancerul Romaniei de 30 de ani de cand conduc Romania in diferite forme votati de o turma de... inconstienti

Dragii mei trebuie sa fii orb si surd ca sa nu vezi ca PSD este grup infractional organizat subordonat unor indivizi santajati de Rusia.

Tot ce a facut acest partid a fost impotriva Romaniei si pentru destabilizarea acestei tari. Au schimbat legile justitiei si aproape au dezincriminat coruptia, au dat drumul la zeci de mii de infractori punand in pericol siguranta cetatenilor, au rasturnat orice urma de meritocratie si competenta in statul roman, au gestionat resursele Romaniei in interesul altor tari si facand jocul Rusiei(ati uitat de gazul din Marea Neagra?), au creat o aristocratie bugetara, au batut oamenii pe 10 august si au determinat plecarea a milioane de oameni din Romania. As putea continua pana dimineata cu toate relele facute de acesti nenorociti Romaniei. Nu au fost singuri ci impreuna cu vesnicul la guvernare UDMR si Tariceanu - ALDE (ala de isi face nuntile la Budapesta).

Toata istoria noastra de 30 de ani este un lung sir de nenorociri datorita acestui grup controlat din exterior si dusman tarii noastre. Grupul acesta a nenorocit Romania - PSD/ALDE/UDMR/PRO Romania etc.

Va ziceam ca nu avem lidership pentru ca daca aveam am fi vazut acum arestari. Cum e posibil ca statul roman sa plateasca parlamentarii UDMR care depun in parlament initiative legislative prin care se doreste afectarea integritatii teritoriale a Romaniei? Cum e posibil ca liderul celui mai mare partid din parlament sa faca jocul unor interese straine de Romania?

Cat timp nu intelegem pe deplin cu ce avem de-a face si cat rau a facut Romaniei acest partid nu vom schimba lucrurile. Nu le vom schimba si pentru ca suntem slabi. I-as fi calcat in picioare in locul lui Iohannis. Are starea de urgenta de partea lui, are rapoartele serviciilor secrete, are informarile aliatilor. PSD si Ciolacu si toti tradatorii de tara trebuiau zdrobiti acum fara discutii.

Astia suntem. Neam de mamaligi, prosti si orbi ca de 30 de ani votam aceleasi partide si corupti si uite ca am ajuns sa ne sufle in ciorba tarisoare ca Ungaria. Prosti si slabi mai suntem.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...