Țiitoarea relatează viața lui Dragnea la Rahova: „Nu e bine, e în continuare în pușcărie, cu probleme de sănătate netratate. El a contestat multinaționalele, a pornit niște războaie în favoarea poporului”

Țiitoarea relatează viața lui Dragnea la Rahova: „Nu e bine, e în continuare în pușcărie, cu probleme de sănătate netratate. El a contestat multinaționalele, a pornit niște războaie în favoarea poporului”

Irina Tănase, țiitoarea lui Liviu Dragnea, este invitată luni seară la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, unde a relatat presupusele ”abuzuri” la care ar fi supus fostul lider PSD în închisoare. Irina Tănase a spus că Dragnea ”nu e bine” și a susținut că acesta ar fi intrat în pușcărie pentru că ”a pornit războaie în favoarea poporului cu multinaționalele”.

”Cum e acolo, e singur în celulă, ce face o zi întreagă?”, a întrebat Răzvan Dumitrescu în debutul emisiunii de la Antena 3.

”Nu e bine, e în continuare în pușcărie, cu probleme de sănătate netratate. Problema cea mai mare e lipsa de lumină, stau constant între betoane. Iarna e cel mai rău. Ultima grijă e bunăstarea deținutului. Acești oameni sunt acolo pentru că sunt privați de libertate, nu pentru a fi exterminați. Condițiile sunt rele, mai rele sunt abuzurile. Are și hernie de disc”, a spus irina Tănase.

Ea a denunțat presupuse abuzuri ale conducerii penitenciarului, spunând că lui Dragnea i-au fost interzise vizitele avocaților, dar și că ar fi fost carantinat ilegal de trei ori pe motiv de Covid.

”Primeam atât de multe amenințări directe că îmi era teamă să ies din casă”, a mai spus Irina Tănase, care a vorbit și despre ”puciurile” din PSD.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu suspendare în dosarul în care a fost acuzat că a angajat fictiv două persoane la Direcția de Protecția Copilului Teleorman, acestea lucrând de fapt la sediul PSD.

(Foto: Irina Tănase / Captură Antena 3)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”