Timiș: Rețea de traficanți de canabis, destructurată

Timiș: Rețea de traficanți de canabis, destructurată

Patru persoane au fost reținute de DIICOT Timișoara pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic internațional și trafic de droguri de risc, urmând ca sâmbătă să fie prezentate magistraților Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă.

Procurorul șef al DIICOT Timișoara, Alex Florența, a confirmat pentru AGERPRES că în cadrul operațiunii procurorilor DIICOT și a polițiștilor de la Brigada de Crimă Organizată Timișoara s-a reușit destructurarea unei rețele de trafic de droguri, doi dintre cei patru reținuți fiind chiar liderii rețelei mafiote.

Potrivit acestuia, ''membrii rețelei voiau să își organizeze la Timișoara o bază, dar au fost ridicați de oamenii legii în momentul în care s-au reunit în locația respectivă''.

Doi dintre membrii rețelei, români stabiliți în Austria, au început să aprovizioneze cu droguri piața din Timișoara, marfa fiind transportată pe un traseu ocolitor, pe ruta Austria — Grecia — București — Timișoara. Ei vindeau cu 2.500 de euro kilogramul de canabis.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, cei patru s-au întâlnit într-un loc din Timișoara, pentru prima dată, fiind prinși de polițiștii de la Crima Organizată și de jandarmi, coordonați de procurorii DIICOT.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Explicațiile unui psiholog privind riscurile dormitului în paturi separate în cuplu

2 Arheologii cred că ceea ce au găsit până acum reprezintă doar „vârful unui vast iceberg artistic antic”

3 Doamna Lasconi, ultima „haltă” a USR înaintea deraierii definitive, pentru că nu va mai intra în Parlament...

4 Are dreptate Adrian Năstase când spune că Udrea face pușcărie în locul lui Băsescu?

5 „Ne-au trimis ca pe animale la tăiere. Nu știu dacă mai scap”