Timiș: Rețea de traficanți de canabis, destructurată

Timiș: Rețea de traficanți de canabis, destructurată

Patru persoane au fost reținute de DIICOT Timișoara pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic internațional și trafic de droguri de risc, urmând ca sâmbătă să fie prezentate magistraților Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă.

Procurorul șef al DIICOT Timișoara, Alex Florența, a confirmat pentru AGERPRES că în cadrul operațiunii procurorilor DIICOT și a polițiștilor de la Brigada de Crimă Organizată Timișoara s-a reușit destructurarea unei rețele de trafic de droguri, doi dintre cei patru reținuți fiind chiar liderii rețelei mafiote.

Potrivit acestuia, ''membrii rețelei voiau să își organizeze la Timișoara o bază, dar au fost ridicați de oamenii legii în momentul în care s-au reunit în locația respectivă''.

Doi dintre membrii rețelei, români stabiliți în Austria, au început să aprovizioneze cu droguri piața din Timișoara, marfa fiind transportată pe un traseu ocolitor, pe ruta Austria — Grecia — București — Timișoara. Ei vindeau cu 2.500 de euro kilogramul de canabis.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, cei patru s-au întâlnit într-un loc din Timișoara, pentru prima dată, fiind prinși de polițiștii de la Crima Organizată și de jandarmi, coordonați de procurorii DIICOT.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…