Timiș: Sorin Udrea, condamnat la 6 ani și 8 luni pentru mai multe infracțiuni, prins în Italia

Timiș: Sorin Udrea, condamnat la 6 ani și 8 luni pentru mai multe infracțiuni, prins în Italia

Sorin Udrea, interlopul timișorean supranumit 'stăpânul orașului', condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare de Tribunalul Timiș pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, a fost prins în Italia. Udrea a dispărut din țară în urmă cu o săptămână, imediat după pronunțarea sentinței definitive, și a fost dat în urmărire internațională.

'În urma cooperării polițiștilor români cu autoritățile italiene, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române, un bărbat condamnat la 6 ani și 8 luni de pedeapsă privativă de libertate a fost depistat pe teritoriul Italiei', arată Poliția Timiș, într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Pe numele acestuia, Tribunalul Timiș a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de pedeapsă privativă de libertate, pentru braconaj, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, complicitate la contrabandă și complicitate la tâlhărie.

Cel în cauză urmează a fi prezentat autorităților competente din Italia, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Curtea de Apel Timișoara a respins la începutul lunii martie, ca nefondate, apelurile declarate de inculpații din dosarul 'Udrea', condamnați pentru constituire a unui grup infracțional organizat și alte infracțiuni, menținând astfel decizia Tribunalului Timiș care l-a condamnat la 6 ani și 8 luni cu executare pe capul rețelei, Udrea Sorin.

În iulie 2015, Tribunalul Timiș a decis, iar CAT a menținut, pentru Sorin Udrea, supranumit 'stăpânul orașului', condamnarea de 6 ani și 8 luni de închisoare. Totodată, au mai fost condamnați în acest dosar alte 16 persoane.

În vara anului 2013, Jandarmeria Timișoara l-a ridicat pe capul rețelei interlope, Udrea Sorin, în timpul unui meci de fotbal, după descinderea pe stadionul Chișoda.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...