Toader, despre registrul de intrări-ieșiri din arhiva SIPA: Nu este normal să se afle în posesia unui fost ministru

Toader, despre registrul de intrări-ieșiri din arhiva SIPA: Nu este normal să se afle în posesia unui fost ministru

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat miercuri că nu este normal ca un document clasificat să se afle în posesia unui fost ministru, afirmând că nu are voie să vorbească despre conținutul raportului câtă vreme nu este public.

Întrebat dacă este normal ca un registru de intrări și ieșiri din arhiva SIPA să se afle la fostul ministru Monica Macovei, așa cum se afirmă în spațiul public, Tudorel Toader a răspuns: "Sigur că nu e normal, mai ales dacă e vorba de un document clasificat, secretizat. Câtă vreme, însă, raportul nu este făcut public, eu sigur că nu am voie să vorbesc despre conținutul raportului".

Tudorel Toader a anunțat că miercuri după amiază ar putea susține o conferință de presă în care va vorbi despre arhiva SIPA.

'Este foarte posibil ca astăzi după amiază să vă invit la o conferință de presă (...) în cadrul căreia să vă vorbesc mai mult și mai multe despre arhiva SIPA și despre celelalte două rapoarte, care la momentul la care vorbim au caracter secret", a spus ministrul Justiției.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa