Toate tunurile pe Barna? Nou scandal în USR după ce soția lui Barna i-ar fi făcut „căcăcioși” pe liderii partidului!

Toate tunurile pe Barna? Nou scandal în USR după ce soția lui Barna i-ar fi făcut „căcăcioși” pe liderii partidului!
 
Încă un scandal zguduie USR, care trebuie să gestioneze nu numai pierderea alegerilor prezidențiale încă din primul tur, ci și problemele de imagine ale președintelui Dan Barna. Soția acestuia este acuzată de mai mulți lideri ai partidului că luni seara, într-o video conferință prin care avea loc o întrunirea informală a Consiliului Politic al USR, i-a jignit pe liderii partidului care îi cereau demisia soțului său. 

„A avut o interenție extrem de nepotrivită la început. Cred că nu și-a dat seama că o auzim. Era cu el și poate credea că era pe mute”, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la sesiunea video. 

„Niște căcăcioși”, ar fi spus doamna Barna despre membrii Consiliului Politic care îi cereau lui Dan Barna să își dea demisia pentru asumerea eșecului de la alegeri.

„A spus că că anumiți lideri nu au tras pentru el și că dacă ar fi candidat Cosette sau Stelian nu ar fi luat nici măcar 3%”, susțin sursele citate.

Surse din USR spun că Barna și echipa caută vinovați în partid. Mai mulți lideri au spus că e ridicol să fie acuzați că nu au tras, când organizațiile respective au avut rezultate bune. „De exemplu, Barna în județul Sibiu a scos 11%, un rezultat rușinos”, au mai spus sursele citate.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap” / O nouă înregistrare cu primarul care şi-a fil…

2 „Frăția” polițiștilor de la Crimă Organizată cu interlopii care controlează cluburile de noapte! Dovezi stupef…

3 VIDEO „Nu vreau în România” / Sorina Săcărin a fost readoptată în SUA. Fericirea Sorinei și urmele traumei

4 Mare dreptate are omul ăsta în ce scrie!

5 Pare trucaj, dar nu e...