Tom Hanks anunță că el și soția sa Rita Wilson sunt infectați cu coronavirus

Tom Hanks anunță că el și soția sa Rita Wilson sunt infectați cu coronavirus

Celebrul actor  Tom Hanks  a anunțat pe  contul său de Twitter  că el și soția sa, actrița  Rita Wilson , au fost testați pozitiv cu coronavirus în Australia, potrivit Reuters.
Hanks a fost în Australia lucrând la un film când el și Rita Wilson au fost testați pozitiv pentru boala respiratorie. Actorul anunță că sunt izolați acum și urmează protocolul medical sperând la o recuperare rapidă.
„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”.
Thomas "Tom" Jeffrey Hanks (n. 9 iulie 1956) este un actor, regizor și producător de film american, câștigător a două premii Oscar pentru cel mai bun actor, potrivit  Wikipedia . El și-a început cariera în comedii înainte de a obține succese notabile ca actor dramatic. La ora actuală, Hanks este listat ca fiind nr. 2 în topul actorilor cu cele mai mari încasări atât în SUA - 3,3 miliarde dolari - cât și în lume - aproape 6 miliarde $. Totodată, acesta se remarcă prin rolul principal avut în filmul Forrest Gump.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /