"Traficanții" au fost RIDICAȚI / Șapte percheziții DIICOT la Târgu Mureș și Bistrița Năsăud în urma reportajului Sky News

"Traficanții" au fost RIDICAȚI / Șapte percheziții DIICOT la Târgu Mureș și Bistrița Năsăud în urma reportajului Sky News

Procurorii DIICOT efectuează miercuri șapte percheziții în locații din Târgu Mureș și Bistrița Năsăud în dosarul deschis în urma reportajului Sky News, au declarat surse judiciare.

Bărbaţii care au încercat să le vândă arme jurnaliştilor de la Sky News au fost ridicaţi de procurorii DIICOT, urmând să fie audiaţi.

 În dosar, procurorii au început urmărirea penală pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sursele au precizat că intermediarul între presupușii traficanți și jurnaliștii de la Sky News a fost adus marți seara la DIICOT și ar fi recunoscut la audieri fapta.

Anchetatorii ar fi găsit toate armele și au descoperit că unele erau deținute legal pentru vânătoare.

Sursele citate susțin că reportajul "a fost aranjat", jurnaliștii indicându-le presupușilor traficanți inclusiv ce să spună la filmare.

De asemenea, procurorii ar fi constatat că jurnaliștii i-ar fi plătit pe presupușii traficanți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro