Tragedie într-o familie de români din Marea Britanie. Un bărbat a murit la doar 34 de ani

Tragedie într-o familie de români din Marea Britanie. Un bărbat a murit la doar 34 de ani

O campanie de strângere a fost lansată pentru a ajuta o familie de români din Marea Britanie să repatrieze trupul unui concetățean care a murit subit la vârsta de doar 34 de ani.

Lucian Andrei Micu a fost găsit fără suflare de soția sa. Foto Facebook/ Mihai Micu

Lucian Andrei Micu a murit în urmă cu o săptămână în urma unui accident vascular cerebral în locuința sa din Yorke Drive, Newark. Acesta are doi copii mici: Kevin, în vârstă de 6 ani, și Leah, în vârstă de doar doi ani. Mai mult decât atât, soția românului, Crina Daila, este însărcinată a treia oară.

Conform Jurnal de Emigrant , o apropiată a celor doi, Bianca Horecica, a deschis o pagină GoFundMe pentru a strânge banii necesari repatrierii trupului bărbatului. Acesta ar urma să fie adus în orașul Târgu Neamț.

Până în prezent, a fost strânsă suma de 7.847 de lire, însă familia Micu mai are nevoie de 653 de lire pentru a acoperi costul serviciului de repatriere.

Soția românului este cea care l-a găsit pe bărbat fără suflare în pat.

Era un om bun și puternic. El a fost totul pentru noi. Un prieten bun, un tată bun, un soț bun, nu pot să cred că s-a întâmplat asta”, a declarat soția acestuia.

„Este foarte greu. Nu știu cum să explic, dar uneori cred că se va întoarce. Ca și cum acesta este doar un coșmar. Este greu, dar asta e viața, ce pot face? Nimic. Nimeni nu-l poate înlocui.

Mă simt groaznic. Nu pot dormi noaptea, nu pot mânca. Este foarte, foarte greu pentru mine, dar încerc să rămân puternică pentru copiii mei”, a mai spus Crina Daila.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare