TRAGEDIE O femeie s-a aruncat în fața trenului cu cei trei copii!

TRAGEDIE O femeie s-a aruncat în fața trenului cu cei trei copii!

O femeie insarcinata si cei trei copii ai sai, spulberati de tren: „Femeia asta nu s-a sinucis. Femeia asta si copiii ei au fost ucisi de 30 de ani de Romanie condusa criminal”.

Patru persoane – o femeie si cei trei copii ai ei – au murit dupa ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucuresti – Constanta, intre localitatile ilfovene Pasarea si Branesti. Femeia era insarcinata si ar fi lasat si un bilet de adio. La aceasta ora, traficul feroviar in zona a fost reluat.

UPDATE 11: Femeia avusese mai multe episoade de depresie si fusese internata de cateva ori din acest motiv, relateaza Antena 3, citand membri ai familiei. De asemenea, exista informatii ca tanara era insarcinata si nu isi mai dorea inca un copil, dar familia nu ar fi fost de acord cu ea sa faca avort.

UPDATE 10: Mecanicul care conducea locomotiva trenului a povestit ca femeia si copiii au aparut din padure si, in pofida avertizarilor sonore, s-au aruncat in fata trenului, potrivit News.ro.

UPDATE 9: Femeia, care se numeste Alexandra Braustea si este din localitatea ilfoveana Branesti, scria in biletul de adio gasit in buzunar ca ii pare foarte rau, dar ca nu mai poate suporta, potrivit anchetatorilor, citati de News.ro.
Potrivit Antena 3, exista un divort intentat in 2009, dar la care ar fi renuntat.
Femeia avea trei fetite - Georgiana Mihaela, in varsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani, si Andreea Nicoleta in varsta de trei ani.

UPDATE 8: Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Georgian Dragan, a confirmat faptul ca asupra femeii a fost gasit un bilet de adio. In ceea ce priveste varianta sinuciderii, el a declarat ca "Se iau in calcul toate variantele".

"O femeie cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani si-a pierdut viata. De asemenea, au decedat trei copii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani. Tragicul eveniment este cercetat de catre colegii mei din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Bucuresti. La fata locului s-a prezentat o echipa complexa din cadrul Politiei Romane formata din specialisti de la Institutul National de Criminalistica si de la Directia Politiei Transporturi. Cercetarile sunt efectuate de politisti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov", a afirmat Georgian Dragan.

Despre posibilitatea ca femeia decedata sa fi fost insarcinata, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a precizat ca acest aspect va fi stabilit in urma necropsiei, trupurile victimelor fiind deja transportate la Institutul de Medicina Legala.

UPDATE 7: Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a decis formarea unei celule de criza dupa accidentul feroviar in care si-au pierdut viata o femeie si cei trei copii ai sai. "Din celula de criza, constituita la nivelul Ministerului Transporturilor, fac parte: Razvan Cuc, Ministerul Transporturilor, Dragos Titea - secretarul de stat coordonator al domeniului feroviar si reprezentanti ai institutiilor implicate - CFR Calatori, CFR Infrastructura, Autoritatea Feroviara Romana (AFER) si Agentia de Investigare Feroviara Romana", a anuntat Ministerul Transporturilor.

UPDATE 6: Alice Grasu anunta ca mama si doi copii au fost gasiti sub tren, in timp ce unul dintre copii a fost proiectat de tren peste sine

UPDATE 5: CFR anunta ca circulatia feroviara in zona s-a reluat la ora 11:49. CFR a trimis un alt mecanic pentru a continua cursa, insa mecanicul trenului implicat in accident a insistat sa continue cursa, a declarat la Antena 3 Dragos Titea, secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Un reprezentant al anchetatorilor a declarat, insa, ca mecanicul ar fi fost inlocuit, deoarece se afla in stare de soc.

UPDATE 4: Anchetatorii au gasit un bilet de adio scris de femeie, potrivit News.ro

UPDATE 3: Femeia era insarcinata, potrivit sefului Ambulantei Bucuresti, Alice Grasu, citata de News.ro


UPDATE 2: Femeia avea 30 de ani, iar copiii - 2 ani, 5 ani si 10 ani

UPDATE 1: Anchetatorii iau in calcul varianta unei sinucideri, potrivit Agerpres.

„CFR Calatori informeaza ca azi, 17 august 2017, in jurul orei 09:20 trenul IR 1983 Bucuresti – Constanta a lovit in zona Pasarea un grup de 4 persoane. Procuratura este la fata locului pentru efectuarea cercetarilor. Circulatia trenurilor in zona este afectata, inregistrandu-se intarzieri semnificative. De asemenea, in urma acestui incident tragic, trenurile spre / dinspre litoral vor circula cu intarzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, intre care se gasesc si 40 minori, primesc de la personalul feroviar apa, fructe, covrigei”, informeaza CFR Calatori, arata News.ro.

De asemenea, reprezentantii CFR spun ca cei care vor sa renunte la calatorie, vor putea primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat.

 Desi initial a existat informatia ca trenul implicat in accident a plecat cu un alt mecanic, reprezentantii CFR calatori au spus ca acesta a declarat ca poate continua drumul.

„Colegii de la Siguranta Circulatiei au vorbit cu el. Seful de tren il insoteste in cabina pana la destinatie, adica pana la Constanta”, a declarat purtatorul de cuvant al CFR Calatori.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, Georgian Dragan, femeia decedata avea in jur de 25 de ani, iar cei trei copii aveau varste cuprinse intre 2 si 12 ani. La fata locului sunt criminalisti si reprezentanti ai politiei transporturi, cercetarile fiind coordonate de un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov.

Politistii iau in calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii, a mai spus el.

Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru News.ro ca din informatiile pe care le-a primit de la locul accidentului femeia era insarcinata.
Sursa citata a precizat ca cei trei copii au varste de doi, cinci si zece ani, varsta femeii nefiind inca stabilita.

Surse din Politie au declarat pentru News.ro ca anchetatorii ar fi gasit la fata locului un bilet de adio lasat de catre femeie.

Pe retelele sociale, jurnalistii scriu ca acest caz nu vorbeste doar despre o drama individuala, ci despre drama societatii romanesti.

„O mama s-a aruncat in fata trenului impreuna cu trei copii ai ei. O femeie cu trei copii, insarcinata, a carei varsta e de aproximativ 30 de ani, si-a ucis copiii si pe ea insasi. Cel mai mare copil avea 12 ani.

Nu e doar despre o drama individuala aici. E despre o societate in care copiii fac copii, flamanzesc, nu merg la scoala, nu au niciun orizont al sperantei.

E despre acea saracie care nu inseamna ca nu poti iesi in oras in fiecare seara, ci ca traiesti la marginea omenirii, fara acces la apa, caldura, hrana, scoala si idealuri”, noteaza jurnalista Magda Gradinariu.
„Si, fuck it, stirea asta m-a doborat.
Femeia asta nu s-a sinucis. Femeia asta si copiii ei au fost ucisi de 30 de ani de Romanie condusa criminal. Crima a fost lipsa reala de sanse pentru femeia asta si copiii ei. Sau pentru oricare alta femeie ca ea.
Romania e ca un partener de viata care iti promite, in fiecare zi, ca maine se va indrepta si va fi mai bun. Dar nu face asta niciodata si ajunge sa-ti manance coliva”, scrie, la randul sau, Oana Dore Dimofte.



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...