Trei bărbați au fost împunși de tauri în prima zi a curselor din Pamplona

Trei bărbați au fost împunși de tauri în prima zi a curselor din Pamplona

Trei bărbați au fost împunși de tauri în prima cursă a celebrului festival din Pamplona, vineri dimineață, desfășurată pe o distanță de 875 de metri în centrul acestui oraș din nordul Spaniei, au anunțat reprezentanții Crucii Roșii, citați de Reuters.

Unul dintre bărbați a fost străpuns de coarnele unui taur în torace și în scrot, a precizat Crucea Roșie. Toți cei trei bărbați au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Cursa, care atrage în general aproximativ 2.000 de alergători, a durat mai puțin de trei minute. Participanții se îmbracă în alb, poartă în jurul gâtului eșarfe roșii și aleargă în fața a 12 tauri pe străzile din Pamplona.

Animalele au fost aduse de la crescătorul de vite Cebada Gago din Andaluzia, renumit pentru agresivitatea taurilor săi, care se fac "vinovați" de cele mai multe accidentări din istoria acestor curse celebre, organizate în fiecare an, timp de o săptămână, în cadrul Festivalului San Fermin.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu