Trei suporteri dinamoviști au fost reținuți și doi puși sub control judiciar, după ce au tâlhărit un susținător din Capitală al echipei FC Argeș

Trei suporteri dinamoviști au fost reținuți și doi puși sub control judiciar, după ce au tâlhărit un susținător din Capitală al echipei FC Argeș

Trei bărbați au fost reținuți și doi puși sub control judiciar după ce ar fi tâlhărit o persoană pe o stradă din Sectorul 3, a transmis Poliția, vineri, într-un comunicat de presă.

Conform surselor G4Media, este vorba de cinci suporteri ai echipei Dinamo București, care au lovit și au furat tricoul cu însemnele „BVB” (Brigada Vulturii București), facțiune a galeriei echipei FC Argeș, unei alt bărbat.

Comunicatul integral al Poliției:

La data 13 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare 5 mandate de aducere, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt,la data de 28 august 2022, în jurul orei 23:30, Secția 12 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, în vârstă 37 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă, din Sectorul 3, ar fi fost lovit de mai multe persoane și deposedat de tricoul pe care îl purta, ce avea însemnele unei galerii a unei echipe de fotbal.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente, iar în urma cercetărilor efectuate au fost identificați 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani.

Aceștia au fost conduși la audieri, iar în cursul zilei de ieri, 3 dintre aceștia au fost reținuți și față de 2 bărbați procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...