Trei zodii au probleme financiare în această săptămână. Nativii de care ghinioanele se țin lanț

Trei zodii au probleme financiare în această săptămână. Nativii de care ghinioanele se țin lanț

Prima săptămână a lunii iulie vine cu vești proaste pentru trei zodii ale horoscopului. Până pe 9 iulie, planurile lor financiare pot fi date peste cap, potrivit Click!

Horoscop. FOTO arhivă

Dacă te-ai născut sub unul dintre cele trei semne zodiacale trebuie să știi că săptămâna aceasta există șanse mari să te confrunți cu probleme financiare. Acordă o mai mare atenție finanțelor tale și evită să risipești banii!

Scorpionii pot plăti o datorie mai veche

Persoanele născute în acest semn zodiacal pot rămâne cu ușurință fără o sumă consistentă de bani, întrucât o datorie mai veche pe care o au va trebui plătită.

Această veste vine într-un moment nefavorabil pentru Scorpioni, căci mulți și-au făcut anumite planuri în care urmau să investească sume mari de bani, sau chiar au făcut asta. Indiferent de context însă, datoria pe care o au față de o persoane nu mai poate fi amânată la nesfâșit, asfel că acești nativi trebuie să-și gestioneze cu mare atenția banii care le vor rămâne.

Leii pot da greș în afaceri

Persoane mânate de dorința aprigă de a reuși, Leii pot avea tendința să acționeze impulsiv, să nu ia în considerare dezavantajele care pot apărea atunci când se hotărăsc să demareze un proiect.

Astrele le recomandă să se gândească mai bine înainte de a semna orice document care prevede înființarea unei afaceri sau o posibilă asociere cu un partener de afaceri și să-și păzească mult mai bine finanțele.

Citește în Click! care este cea de-a treia zodie care riscă probleme financiare săptămâna aceasta!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?