Triatlon: Sportiva belgiană Sofie Goos, înjunghiată în timpul unui antrenament

Triatlon: Sportiva belgiană Sofie Goos, înjunghiată în timpul unui antrenament

Triatlonista belgiană Sofie Goos a fost înjunghiată de un necunoscut, duminică, în timpul unui antrenament în orașul Antwerp, bărbatul care a rănit-o fiind apoi arestat, scrie ziarul Le Soir.

Sursa foto: Sofie Goos / Facebook

Sofie Goos a fost rănită destul de serios, fiindu-i atins rinichiul drept, și va rămâne o săptămână la terapie intensivă, a anunțat sportiva pe pagina sa de Facebook.

Echipa lui Goos, Pro Triathlon Team, a afirmat: "Deocamdată, starea ei e stabilă. Sofie continuă să fie monitorizată la terapie intensivă la spitalul Stuivenberg din Anterp. (...) Încă nu este posibil să stabilim cât timp va dura perioada de recuperare".

Poliția a arestat un bărbat de 26 de ani, care a fost prezentat luni unui judecător de instrucție, apoi arestat pentru tentativă de asasinat. Parchetul din Antwerp a indicat că primele evaluări dau de înțeles că tânărul suferă de probleme psihice.

Sportiva a primit numeroase mesaje de susținere pe rețelele de socializare, inclusiv din partea primarului orașului Antwerp, Bart De Wever.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”