Tristă poveste/O bătrână din București, paralizată, a murit de sete lângă cadavrul soțului

Tristă poveste/O bătrână din București, paralizată, a murit de sete lângă cadavrul soțului

O bătrână în vârstă de 83 de ani, din Bucureşti, a murit de sete după ce soțul ei s-a stins lângă ea. Femeia era paralizată şi a stat nemişcată zile întregi, până s-a stins din viaţă, arată antena3.ro .

Potrivit sursei citate, bătrâna a stat nemișcată zile în șir, fără apă și hrană, până când a murit la rândul ei. Cei doi au fost găsiți abia o lună mai târziu, după ce ce vecinii au alertat autorităţile. Cei doi bătrâni nu mai aveau pe nimeni.

Cei care au intrat în garsonieră i-au găsit pe cei doi soți fără viață. Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă iar ofițerii Serviciului Omoruri au stabilit că cei doi nu mai aveau pe nimeni, cu excepția unui nepot care vorbise cu ei, ultima dată, la sfârșitul lunii septembrie.

Potrivit unor surse judiciare, există presupunerea că bărbatul, în vârstă de 79 de ani, a decedat primul, care urmare a unui infarct sau atac cerebral, iar soția lui, care era imobilizată la pat, a rămas nemișcată până când, fără apă și hrană, a decedat la rândul ei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”