Tristă poveste/O bătrână din București, paralizată, a murit de sete lângă cadavrul soțului

Tristă poveste/O bătrână din București, paralizată, a murit de sete lângă cadavrul soțului

O bătrână în vârstă de 83 de ani, din Bucureşti, a murit de sete după ce soțul ei s-a stins lângă ea. Femeia era paralizată şi a stat nemişcată zile întregi, până s-a stins din viaţă, arată antena3.ro .

Potrivit sursei citate, bătrâna a stat nemișcată zile în șir, fără apă și hrană, până când a murit la rândul ei. Cei doi au fost găsiți abia o lună mai târziu, după ce ce vecinii au alertat autorităţile. Cei doi bătrâni nu mai aveau pe nimeni.

Cei care au intrat în garsonieră i-au găsit pe cei doi soți fără viață. Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă iar ofițerii Serviciului Omoruri au stabilit că cei doi nu mai aveau pe nimeni, cu excepția unui nepot care vorbise cu ei, ultima dată, la sfârșitul lunii septembrie.

Potrivit unor surse judiciare, există presupunerea că bărbatul, în vârstă de 79 de ani, a decedat primul, care urmare a unui infarct sau atac cerebral, iar soția lui, care era imobilizată la pat, a rămas nemișcată până când, fără apă și hrană, a decedat la rândul ei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom