Trompy a început PANDELIZAREA Bucureștiului!

Trompy a început PANDELIZAREA Bucureștiului!

Chiar credeați că Trompy va conduce Bucureștiul? Nu, ea a fost și va fi doar păpușica de la tembelizor. Clănțănitoarea. Pentru urechile sutelor de mii de pensionari PCR care au pus ștampila pe ea de teama ălora care voiau să le „fure” Capitala, adică franțuzoaica și „omul lui Soros”, Nicușor Dan!

Trompeta a postat pe pagina sa de Facebook  imagini de la prima intalnire pe care a avut-o in calitate de primar al Capitalei cu directorii din primarie. Chiar langa ea se afla unul dintre oamenii-cheie ai lui Florentin Pandele.

In stanga Trompetei se afla Speranța Cliseru, care inca figureaza ca administrator public al orasului Voluntari, fiind mana dreapta a lui Florentin Pandele, sotul primarului Capitalei. Speranta Cliseru a fost si prefect al judetului Ilfov in perioada 2013-2014, dezvăluie  Aktual24

Speranta Cliseru a fost numita de Pandele in consiliul de administratie, de la SC Green City Voluntari SA.

Speranta Cliseru avea in 2013 nu mai putin de sase apartamente, patru la Brasov, si cate unu la Bucuresti si Constanta. Apartamentul din Bucuresti are o suprafata impresionanta, de 200 de metri patrati. Insa in declaratie de avere pe 2015 mai figureaza doar doua apartamente.

Pe langa astea, mai detine patru terenuri: doua in Constanta, unul in Voluntari, si altul in Brasov.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…