Tudor Chirilă, un nou mesaj după ce a fost pozat la metrou de o fană: „Nu îmi cer scuze, nu am de ce” VIDEO

Tudor Chirilă, un nou mesaj după ce a fost pozat la metrou de o fană: „Nu îmi cer scuze, nu am de ce” VIDEO

Tudor Chirilă a făcut noi precizări, după ce a iscat o dezbatere aprinsă în mediul online referitoare la faptul că a fost pozat de o fană în timp ce mergea cu metroul. Artistul este categoric: nu își cere scuze.

Într-o filmare postată pe pagina sa de socializare, Chirilă a făcut precizări legate de postarea și valul de comentarii care s-a dezlănțuit ulterior.

Tudor Chirilă s-a supărat pentru că o fană i-a făcut poză la metrou FOTO Adevărul

Asta nu e postare în care să-mi cer scuze. Nu am de ce. Ieri mă aflam în metrou și mergeam ca orice om normal și am constatat ulterior pe Facebook că un așa-zis fan mi-a făcut o poză pe ascuns”, a transmis Tudor Chirilă.

Oamenii au fost iritați de faptul că eu mă comport așa cu un fan care s-a bucurat că m-a întâlnit pe mine la metrou și a vrut să comunice public întregii societăți asta. Perfect, dar asta nu scuză comportamentul ei, care este unul inadecvant. E o lipsă de educație să faci poză cuiva nesolicitat. Poate omul ăla are o zi proastă și nu vrea să apară în poze. Pentru că, indiferent că e persoană publică, nu bun public, are și el dreptul la intimitate”, a mai spus Tudor Chirilă. Acesta a mai precizat că cine îl cunoaște, știe că, de fapt, nu este cel mai fericit să facă poze în orice moment. Totodată, a susținut faptul că și la metrou este vorba despre invadarea intimității, atâta timp cât nu i s-a cerut acordul pentru a fi fotografiat.

„Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie„.

O fotografie cu Tudor Chirilă mergând cu metroul a creat o adevărată dispută pe rețelele sociale. Artistul s-a arătat indignat de gestul unei fane care l-a pozat fără să îi ceară acordul, catalogând gestul drept lipsă de bun-simț.

„Știi că ai o zi bună; când nu te astepți îl vezi pe.. Chirilă”. Acesta este mesajul postat de o fană a artistului pe rețeaua de socializare, unde a publicat și poza pe care i-a făcut-o acestuia în timp ce se afla în metrou. Tudor Chirilă a văzut postarea și a preluat fotografia, pe care ulterior a șters-o, adăugând mesajul: „Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie„.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...